Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil

Τύπος μαλλιών: κατεστραμμένα, ξηρά, βαμμένα, μακριά

Τριχωτό της κεφαλής: ξηρό και ευαίσθητο

Ιδιότητες: επισκεύαζει, ενισχύει, προστατεύει από υψηλή θερμοκρασία

Φόρμουλα: λιπαρό

Μπουκάλι: γυάλινο μπουκάλι με αντλία

Χωρητικότητα: 50 ml

Το Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil είναι ένα τέλειο καλλυντικό για όσους αγαπούν τις διάφορες θεραπείες κομμωτικής. Θα θρέψει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και θα κάνει την κόμμωση σας όμορφη.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil;

Εάν τα μαλλιά σας έχουν υποστεί ζημιά λόγω του στεγνώματος με πιστολάκι και του ισιώματος, το Kallos LAB 35 είναι για σας. Θα διευκολύνει το στυλ και θα προστατεύσει από την υψηλή θερμοκρασία. Επιπλέον, εάν το τριχωτό της κεφαλής είναι ξηρό και ευαίσθητο, το έλαιο θα σας βοηθήσει επίσης. Τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα λόγω των τακτικών αλλαγών χρώματος και του ντεκαπάζ; Το Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil;

Το Kallos LAB 35 συνιστάται για όσους έχουν ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αν έχετε σπασμένα άκρα μαλλιών και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αυτό το καλλυντικό είναι για σας. Τα κύρια καθήκοντά του είναι: η επισκευή, η ενίσχυση και η θρέψη. Επιπλέον, περιέχει φυτικά έλαια που τροφοδοτούν το τριχωτό της κεφαλής επίσης. Τα έλαια είναι: έλαιο argan, έλαιο αβοκάντο, έλαιο καρύδας, ηλιέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και έλαιο macadamia.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil;

Εφαρμόζετε το λάδι μαλλιών Kallos LAB 35 μόνο στα άκρα των μαλλιών. Κάντε καλό μασάζ και αφήστε το. Το λάδι μπορεί να εφαρμοστεί τόσο πριν όσο και μετά την πλύση των μαλλιών. Η φόρμουλα είναι μαλακή, μη επιβαρυντική και μη λιπαρή. Το Kallos LAB 35 Nourishing Hair Oil έχει ένα λεπτό άρωμα που εξαφανίζεται λίγο μετά την εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα:

  • συνιστάται για βαμμένα και ξηρά μαλλιά
  • προστατεύει από τη ροή του ζεστού αέρα
  • περιέχει λίγα φυτικά έλαια
  • ελαφριά φόρμουλα

Μειονεκτήματα:

  • πολύ μικρή χωρητικότητα
  • εφαρμόζεται αποκλειστικά στα άκρα μαλλιών
  • μπορεί να κάνει λιπαρό το τριχωτό της κεφαλής
  • δεν θρέφει την εσωτερική δομή τριχών
  • το άρωμα δεν διαρκεί πολύ