Matrix Exquisite Oil Biolage

Τύπος μαλλιών: όλα

Τριχωτό της κεφαλής: κανονικό

Ιδιότητες: προστασία από τη θερμότητα, εξομάλυνση, ενίσχυση της λάμψης

Φόρμουλα: ημι-ρευστό

Μπουκάλι: μπουκάλι με αντλία

Χωρητικότητα: 92 ml

Το Biolage Matrix Exquisite Oil λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών. Εάν έχετε βάφετε συχνά τα μαλλιά σας ή χρησιμοποιείτε κάποιο είδος θερμικού styling, αυτό το καλλυντικό είναι ιδανικό για εσάς. Θέλετε να βελτιώσετε την κατάσταση της κόμμωσης σας; Ξεκινήστε τη θεραπεία τώρα!

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Biolage Exquisite Oil Biolage;

Χρησιμοποιήστε το Matrix Exquisite Oil Biolage πριν από κάθε θερμικό styling. Είναι επίσης χρήσιμο όταν χτενίζετε ή φτιάχνετε τα μαλλιά σας. Η υψηλή θερμοκρασία που παράγεται από τα εργαλεία κομμωτικής δεν θα είναι πλέον τόσο τρομακτική. Εάν προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε τους κόμπους, χρησιμοποιήστε το προϊόν το συντομότερο δυνατό. Θέλετε να τους εντυπωσιάσετε όλους με το χτένισμα σας; Εφαρμόστε το Matrix Exquisite Oil Biolage. Θα προσφέρει εκπληκτική λάμψη.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του Matrix Exquisite Oil Biolage;

Το Matrix Exquisite Oil Biolage παρέχει προστασία από τη θερμότητα. Προστατεύει τα μαλλιά σας από υψηλή θερμοκρασία που παράγεται από τα πιστολάκια και τα σίδερα μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά σας είναι συνεχώς ενυδατωμένα, απαλά. Δεν φριζάρουν. Επιπλέον, το προϊόν καθορίζει τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με χρώμα, κάνει το χρώμα να μένει περισσότρο και διατηρεί τα μαλλιά σας φρέσκα και όμορφα. Το Matrix Exquisite Oil Biolage διευκολύνει το χτένισμα και την ταχύτητα του χρόνου στεγνώματος. Επιπλέον, προσφέρει εκπληκτική λάμψη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Matrix Exquisite Oil Biolage;

Η χρήση του Matrix Exquisite Oil Biolage είναι πολύ απλή. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν πριν από το styling, ως καλλυντικό διόρθωσης ή εντατική θεραπεία. Πρέπει να κάνετε μασάζ μερικές σταγόνες του λαδιού για να απολαύσετε τέτοια αποτελέσματα. Η προσθήκη μιας μικρής ποσότητας του Matrix Exquisite Oil Biolage στο αγαπημένο σας σαμπουάν ή μάσκα θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα:

  • προστατεύει από τη θερμότητα
  • διευκολύνει στο χτένισμα
  • εντείνει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών
  • προσθέτει λάμψη και εξομαλύνει τα μαλλιά

Μειονεκτήματα:

  • αναποτελεσματικό
  • αποτυγχάνει να θρέψει τα μαλλιά στο εσωτερικό
  • δύσκολο να το βρείτε στα φαρμακεία
  • δυσάρεστο άρωμα