Timotei Precious Oils

Τύπος μαλλιών: ξηρά και ταλαιπωρημένα

Τριχωτό της κεφαλής: ξηρό και φυσιολογικό

Ιδιότητες: παρέχει προστασία από την θερμότητα, απαλότητα, λάμψη

Φόρμουλα: ελαφρύ σπρέι

Μπουκάλι: ψεκαστήρας

Χωρητικότητα: 150 ml

Το Timotei Precious Oils Mist λειτουργεί σε μαλλιά που είναι εξαιρετικά ξηρά, φθαρμένα και υποβάλλονται συχνά σε θερμική επεξεργασία, βάψιμο. Θα θρέψει επίσης το ξηρό και κανονικό τριχωτό της κεφαλής. Αν αυτό είναι το είδος των μαλλιών και του κρανίου σας, αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς. Πρέπει να το δοκιμάσετε.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα Timothei Precious Oils;

Εάν αλλάζετε συχνά το χρώμα των μαλλιών σας, χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή σίδερο μαλλιών, μη διστάσετε να θρέψετε τα μαλλιά σας με το Timothei Precious Oils. Θα είναι πολύ χρήσιμο εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, αδύναμα, ταλαιπωρημένα και τα άκρα σπάνε. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταπολεμήσετε τα φριζαρισμένα και στατικά μαλλιά. Εφαρμόστε το πριν και μετά το θερμικό styling.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του Timotei Precious Oils;

Το Timotei Precious Oil καταπολεμά το φριζάρισμα και το ηλέκτρισμα, κάνει τα μαλλιά λεία. Χάρη στο προϊόν, θα φτιάχνετε εύκολα ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά. Το σπρέι προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση. Το προϊόν έχει μια λεπτή συνοχή. Δεν επιβαραίνει τα μαλλιά ούτε τα καθιστά λιπαρά. Επιπλέον, το Timothei Precious Oils προστατεύει κατά τη διάρκεια του θερμικού styling. Η υψηλή θερμοκρασία δεν θα καταστρέφει πλέον τα μαλλιά σας. Τα άκρα των μαλλιών σας δεν θα σπάνε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Timothei Precious Oils;

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Ψεκάστε το καλλυντικό σε στεγνά μαλλιά για να τα κάνετε λαμπερά και μεταξένια απαλά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, εάν θέλετε να κάνετε το χτένισμα πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο. Εφαρμόστε το πριν από το θερμικό styling επίσης για να προστατεύσετε τα μαλλιά από ζημιές και ξηρότητα. Κρατήστε το 8 ίντσες από τα μαλλιά και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί.

Πλεονεκτήματα:

  • ελαφριά φόρμουλα
  • προστατεύει από το θερμικό styling
  • εξομαλύνει και προσθέτει λάμψη
  • μπορεί να εφαρμοστεί τόσο πριν όσο και μετά το styling
  • ο ψεκαστήρας κάνει την εφαρμογή ευκολότερη

Μειονεκτήματα:

  • δεν θρέφει τα μαλλιά στο εσωτερικό
  • περιέχει αλκοόλ που μπορεί να κάνει τα μαλλιά και το κρανίο ξηρό
  • παρά τη μεγάλη φιάλη, είναι αναποτελεσματική
  • δεν ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής