Macadamia Healing Oil Spray

Τύπος μαλλιών: όλα

Τριχωτό της κεφαλής: κανονικό

Ιδιότητες: εξομάλυνση, καλλωπισμός, προσθήκη λάμψης

Φόρμουλα: ελαφρύ σπρέι

Μπουκάλι: πλαστικό, ψεκαστήρας

Χωρητικότητα: 50-125 ml

Το Macadamia Healing Oil Spray λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών και το κανονικό τριχωτό της κεφαλής. Θέλετε όμορφο και λαμπερό χτένισμα; Δοκιμάστε αυτό το σπρέι και απολαύστε εκπληκτικά μαλλιά.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Macadamia Healing Oil Spray;

Αν εκτελείτε συχνά θερμικό styling, το Macadamia Healing Oil Spray είναι για εσάς. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν μαλλιά χωρίς λάμψη, φριζαρισμένα και δύσκολα στο χτένισμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το Macadamia Healing Oil Spray κάθε πρωί.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του Macadamia Healing Oil Spray;

Το Macadamia Healing Oil λειτουργεί εξωτερικά. Προσθέτει εκπληκτική λάμψη, εντείνει το φυσικό χρώμα των μαλλιών, αναδεικνύει τη λάμψη των ombre και τονίζει. Επιπλέον, το προϊόν διευκολύνει το hairstyling, καταπολεμά το φριζάρισμα και το ηλέκτρισμα, προσφέρει ομαλότητα, καταπολεμά τα ατίθασα μαλλιά. Ως αποτέλεσμα, θα χτενίζετε εύκολα τα μαλλιά σας και θα απαλλαχτείτε από τους κόμπους. Το Macadamia Healing Oil Spray φέρνει ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεμα και μακρά διάρκεια, λαμπερά, τέλεια φτιαγμένα μαλλιά. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με φανταχτερά χτενίσματα κάθε μέρα, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Macadamia Healing Oil Spray;

Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, στεγνώστε με πετσέτα και χτενίστε πριν από την εφαρμογή του Macadamia Healing Oil Spray. Κρατήστε το 8 ίντσες από τα μαλλιά και ψεκάστε. Φτιάξτε τα μαλλιά σαας. Γνωρίζετε ότι το Macadamia Healing Oil Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από το στέγνωμα για να κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και τέλεια λεία;

Πλεονεκτήματα:

  • περιέχει φυσικά έλαια
  • συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών
  • εξομαλύνει, προσθέτει λάμψη, εντείνει το χρώμα
  • διάφορες ικανότητες
  • ελαφριά φόρμουλα

Μειονεκτήματα:

  • λειτουργεί μόνο εξωτερικά
  • δεν τροφοδοτεί, ούτε βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής
  • παρά τα φυσικά συστατικά, δεν παρέχει πλήρη επισκευή