Khadi Anti-dandruff Hair Oil

Τύπος μαλλιών: λιπαρά

Τριχωτό της κεφαλής: προβληματικό, πιτυρίδα

Ιδιότητες: ενισχύει, μειώνει την πιτυρίδα, καθαρίζει

Φόρμουλα: παχύ πετρέλαιο

Μπουκάλι: γυάλινο δοχείο με σταγονόμετρο

Χωρητικότητα: 100 ml

Το Khadi Anti-dandruff Hair Oil με fenugreek και μουστάρδα είναι αφιερωμένο για λιπαρά μαλλιά, και τριχωτό της κεφαλής που υποφέρει από πιτυρίδα. Αν θέλετε να έχετε ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και όμορφα μαλλιά, δοκιμάστε αυτό το προϊόν. Δεν θα το μετανιώσετε!

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Khadi Αντιρυτιδένιο Λάδι Μαλλιών;

Το Khadi Hair Oil δεν είναι ένα συνηθισμένο προϊόν περιποίησης μαλλιών. Είναι ιδανικό για όσους αγωνίζονται με τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής και χρειάζονται άμεση επισκευή. Αν έχετε παρατηρήσει μικρές λευκές νιφάδες στα μαλλιά σας, το λάδι Khadi πρόκειται να σας βοηθήσει. Επιπλέον, αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν. Το καλλυντικό βοηθά τόσο στην ξηρή όσο και στην λιπαρή πιτυρίδα.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του Khadi hair oil;

Η πρόληψη της πιτυρίδας είναι το πιο σημαντικό καθήκον του. Το fenugreek και η μουστάρδα παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Το λάδι μαλλιών Khadi περιέχει πολλές άλλες φυσικές ουσίες. Για παράδειγμα, το σησαμέλαιο και το λεμόνι ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής και απομακρύνουν το υπερβολικό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Το έλαιο τσαγιού και το βότανο neem παρέχουν απαλότητα και αντιφλεγμονώδη δράση. Το Camphor παρουσιάζει παρόμοιες ιδιότητες (καταπραΰνει και δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής). Το έλαιο μουστάρδας ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Khadi hair oil;

Ανακινείτε τη φιάλη πριν τη χρήση, έτσι ώστε η φόρμουλα να γίνεται πιο ρευστή και ευέλικτη. Τώρα η εφαρμογή θα είναι ευκολότερη και ταχύτερη. Στη συνέχεια, διαιρέστε τα μαλλιά σε μικρά τμήματα και εφαρμόστε το λάδι Khadi μεταξύ τους. Όλο το τριχωτό της κεφαλής πρέπει να καλύπτεται με το προϊόν. Κάντε ένα σύντομο μασάζ για καλύτερη απορρόφηση. Μετά από μια ώρα, πλύνετε τα μαλλιά σας και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα. Αν αφήσετε το λάδι στα μαλλιά όλο το βράδυ, τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι ακόμα καλύτερα.

Πλεονεκτήματα:

  • βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας
  • ελέγχει τους σμηγματογόνους αδένες
  • κάνει τα μαλλιά και τους βολβούς ισχυρότερους
  • καταπραΰνει το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής
  • απορροφάται γρήγορα

Μειονεκτήματα:

  • δυσάρεστο άρωμα
  • παρά το μεγάλο μπουκάλι, τελειώνει γρήγορα